ThePostOnline

Echte Gooische meisjes in de Playboy

18-10-2009 20:54

Nog meer roem. Nog meer geld. Nog dommer. Nog platter. Nog inhoudslozer. Kom maar, grijp maar, neem maar. Pak het maar, doe het maar. Er is geen norm. Geen grens, geen waarde, identiteit is ook maar een geloof. Zelfrespect is voor hen die verwachten in vrede te eindigen maar net zo onzeker sterven als dat zij ter wereld kwamen. Koud en naakt, zonder geschiedenis. Oppervlakkig, conformistisch, gezapig, burgerlijk, bourgeois, klein gelukkig, doet u er nog maar twee. Meer van dat.

Vaker van dit. Champagne uit oesters, parelkettingen en designerlingerie. Zelfs de hockeysport is vakkundig uitgehold en leeggevreten. Het leven een kale vlakte na de zondvloed van kakkers. Hologig hedonistisch crapuul. Demonen uit het land der blinden. God is dood, koning eenoog ook. Het leven een bacchanaal, de mensheid dom, daarboven wij, als God en koning. Vraatzucht, orgasme en indigestie zijn slechts drie van de negenhonderd deugden.

Maskers op en meedansen. Iedereen dronken, iedereen lief. Alles leuk, niet nadenken, immer blijdschap, morgen weer hetzelfde. Succes is geen factor maar a priori gegeven. Genot en geluk zijn inwisselbaar, bevrediging is instant, pijnloos en altijd. Monden dicht, ogen gesloten, oren afgedekt. Mee doen nu!

Fleurtje, Anne-Floor, Merel, Claire, Kimberly, Florine, Leslie zijn er al, het wachten is op jou. Dan wordt het dansendansen, op de maat van populaire klassiekers, muzikaal drama voor dove gevoellozen. Daarna een feestje in Bloemendaal aan het strand: kampvuurtje, duinenseks. Morgen weer naar paardrijles. Ik heb een nieuwe Audi van mijn ouders gekregen, een scooter en een Burberry-shawl. Ja, ook die is duurder dan de jouwe.

Allemaal blond, alles blank, geen vuiltje aan de lucht, alles lekker, iedereen okee. Toe maar, kom maar, graai maar, grijp maar, pak het maar, meer, meer, meer, alles voor de roem. Onwetendheid is nog altijd de grootste zegen, waardigheid een straf.

Over smaak valt niet te twisten, smakeloosheid is de waarde die bepaalt. Ben ik wel dun genoeg, ik zal nog even kotsen. Hoe vind je mijn dure merk? Op vakantie naar New York, poseren bij Abercrombie & Fitch, een I love New York shirt kopen, een pilotenbril met spiegelglas. Poloshirts onderscheiden gewone mensen van de superieure hologigen. Liever roze dan lichtblauw. Intellectualiteit is een ziekte, expressie de doodzonde. Iedereen gelijk, het maaiveld kort, er is kaf maar wij zijn koren. Hoe vind je mijn nieuwe witte broek?

Morgen weer het Luzac, overmorgen de Roosevelt Academy, daarna het pandje in de Jordaan, pappie had nog wat staan. Corporaal, Gucci-tas, de leegte lacht en wenkt en verdooft en kalmeert.

Kinderen, bakfiets, drankprobleem, striae, overspel, schaamte, Xanax, sofa, kanker, pijn. Laatste hole.

Godzijdank gaat iedereen dood.