ThePostOnline

Ook DeJaap censureert kunst

22-07-2010 11:48

Bovenstaande kwetsende schilderijen van vieze, stinkende onreine dieren zijn slechts een selectie uit het verschrikkelijke werk van kunstenares Sylvia Bosch. Deze kunstenares zonder enig respect voor religie en culturen, altijd er op uit om de kloof tussen allochtoon en autochtoon te vergroten en tweespalt in de samenleving te veroorzaken, meent dat zij zomaar een schilderij van een VARKEN in een Leerdamse polikliniek mag exposeren.

Het idee! Beseft zij dan niet dat varkens, koeien, schapen, pauwen, katten, honden en zeker vlinders zeer gemeen kunnen schelden en voor eeuwig op het netvlies worden gebrand van mensen die gewoon heel leuk gek lief exotisch zijn en niet voor zichzelf klachten kunnen indienen, de arme onderdrukte slachtoffers dat het zijn, dus ontzettend blij zijn als een of ander extreem-links Rene Danen-type pro-actief een klacht indient?

Wij van DeJaap staan volledig achter de beslissing van de Lingepolikliniek in Leerdam. Iedereen moet zich thuisvoelen in de poli. En iedereen moet zich thuisvoelen op DeJaap dus daarom doen wij bovenstaande afbeeldingen voorgoed in de ban. Zo, dan gaan wij nu cartoonbundels van Bandirah verbranden.