Voorbij het eigen gelijk
 
 
Cult

NRC.next niet meer bezorgd bij Cruesli-eters

Een jaarabonnement op de papieren uitgave van de NRC.next wil niet altijd zeggen dat je deze krant dan altijd keurig bezorgd krijgt. De NRC.next blijkt een actief ontmoedigingsbeleid te voeren ten aanzien van ontbijters.

Maurice heeft, omdat de krant zo lekker knispert bij de cruesli, een abonnement genomen op de NRC.next. De krant valt meerdere dagen niet bij hem in de bus en er is geen nabezorgservice dus blijft hij vaak van het laatste nieuws verstoken. Omdat een product geen product zou zijn zonder bizarre helpdesk, werd Maurice gevraagd zijn postcode drie maal onduidelijk in te spreken anders zou het niet makkelijk afgewikkeld kunnen worden. Als je wel duidelijk spreekt, krijg je namelijk een geautomatiseerd systeem dat je problemen in ruil voor je klare taal in het ronde archief opbergt.

Of het cruesli-gebruik van Maurice de achterliggende reden van de achterblijvende bezorging is niet geheel duidelijk. Aangezien hij echter subtiel de Volkskrant kreeg aangeraden lijkt het ons toch wel een uitgemaakte zaak.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.