ThePostOnline

Jaarclubmeisjes gaan DeJaap ‘juridisch benaderen’

20-09-2010 19:00

Beste dejaap, Graag zouden wij zien dat het bericht geschreven door Bert Brussen over Albertus Magnus per direct van jullie site afgehaald wordt. Vooral de links en namen moeten per direct verwijderd worden. Wij als jaarclub krijgen al genoeg gezeik over ons heen door de foto’s en we willen niet graag overal op google terug te vinden zijn en dat zijn we wel door jullie site! De meeste sites zoals Jaggle, etc, etc hebben de foto’s verwijderd uit respect voor ons en ook omdat wij juridische stappen hebben ondernomen. Mochten jullie hier niets aan doen zullen wij uw site op een juridische manier benaderen. Mvg, de jaarclub.

Hoi Jaarclub-meisjes,
Ons bericht zal niet worden verwijderd. Aangezien het bericht is gebaseerd op andere bronnen is de mogelijk schadelijke inhoud niet onze verantwoordelijkheid maar die van de bronnen.

De berichtgeving is feitelijk correct en geenszins strafbaar of zelfs maar smadelijk. Als ‘een meisjesjaarclub uit Groningen’ hun blotememmenfoto’s op het internet laat slingeren, mag dat ook als dusdanig worden vermeld. Dat de meisjesjaarclub hierdoor net zo bekend wordt als destijds die twee Utrechtse studentes die hun seksdagboek online hadden laten slingeren is natuurlijk niet de fout van degenen die er over schrijven. U had ook zonder het I AM-petje (logo Albertus Magnus, red.) op uw hoofd topless kunnen gaan zitten opdat niemand er ooit Albertus Magnus achter had gezocht.

AHC-clubje

Wel willen wij, om jullie tegemoet te komen nu en in de komende 50 jaar van solliciteren en hopen dat je tieten niet alsnog opduiken, de link naar de Imagebam-gallery verwijderen. Al was het maar omdat Albertus Magnus toch al zo veel wordt geplaagd in studentenmilieus. Overigens zijn het prima tieten, wij zouden ons er niet al te veel voor schamen. We durven te wedden dat jullie AHC-clubje de komende introductie wordt overstelpt met nieuwe aanmeldingen van, zij het vooral mannelijke, leden.

Verder staat het jullie vrij om juridische stappen te ondernemen/onze site ‘juridisch te benaderen’ (tip: koop de Papieren Engelfriet! ) maar gezien het gebrek aan illegale content in ons artikel achten wij de kans uiterst klein dat je daar ook iets mee kunt. Overigens halen sites hun content doorgaans weg OF uit respect OF uit angst voor juridische stappen, niet beiden. Wij doen vooralsnog het eerste. Lief he? Yes, We AM!

Veel plezier met straaljagers drinken in De Faam.

Groet,
Bert Brussen
DeJaap.nl

In tegenstelling tot Bas Vlugt van een of ander ‘professioneel medianetwerk’ geeft DeJaap.nl wel altijd fatsoenlijk antwoord op mailtjes voordat deze, geanonimiseerd, online worden geplaatst.