Voorbij het eigen gelijk
 
 
Foto

Fotozondag: Mirjam Letsch

Op deze zondag het betere kosmopolitische mensbeeld, door fotografe Mirjam Letsch. Ze legt zelf uit waar we naar kijken: “Ik heb gekozen voor een selectie portretten uit India. Ik heb geen kenmerkende stijl, ik werk niet binnen een bepaald thema en leg mezelf binnen de fotografie geen begrensde werkwijze op. Ik plan eigenlijk heel weinig in mijn vrije werk. Ik reis, ik kijk, ik communiceer en ik laat me inspireren. Als ik dan toch één punt moet noemen waar ik denk dat mijn fotografisch werk van profiteert, dan is het mijn communicatie, al dan niet verbaal. De meeste beelden waar mensen een hoofdrol in spelen, ontstaan als ik langer op een plek ben. Als ik begrijp waar ik ben. Daar, waar ik maaltijden heb gedeeld met de personen die ik later fotografeer. Ik ben op zoek naar een ongedwongen sfeer, een situatie waar ik me vrij en met respect voor mijn omgeving kan bewegen. En die plekken, die vind ik gelukkig vaak.”www.mirjamletsch.com

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.