Foto

Fotozondag: Mattijn Franssen


Ik ben Mattijn Franssen. Ik maak montages van zelfgemaakt foto’s van overal waar ik kom en met behulp van photoshop verander die in nieuwe werelden. In mijn werk ben ik bijna altijd zelf aanwezig, samen met mijn poes, tenzij ik in opdracht werk. Ik word onder andere beïnvloed door het magische realisme en surrealisme in de schilderkunst. Alles is mogelijk bij mij: van heel duister werk met monsters tot onschuldig kleurrijk vermaak. Meer van mijn werk vind je op mijn persoonlijke website en Flickr.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.