Voorbij het eigen gelijk
 
 
Cult

Internet: Blogs om niet te missen

Tags: ,

Erg duidelijk is het niet, maar ook Nederland is een paar zeer prestigieuze fashionbloggers rijk. Meisjes met stijl, met flair, niet alleen de looks, maar ook het modegevoel en het talent. Vijf modeblogs die je ouderwetsch tussen je favorieten moet plaatsen omdat het een berg inspiratie is.

COME ON OVER TO THE DARK SIDE, WE HAVE CANDY
And they sure do have candy. Fashioncandy welteverstaan. Cindy, 26, wonende te Amsterdam showt je dagelijks haar eigen stijl. En die heeft ze.

http://cottds.com/

LOVE AESTHATICS
Ivania (klinkt Russisch), 23, met haar eigen grudgy, edgy stijl. Donker, sexy, fashionable. Buiten haar eigen foto’s ook nog reguliere modefoto’s in de stijl van de blog.

http://love-aesthetics.blogspot.com/

Style Scrapbook
Andy, leeftijd onbekend, styliste uit Mexico, of in Mexico, uit Amsterdam, in Amsterdam. Iets in die trant. Door, op dit moment 61,907 mensen geliked op Facebook. Op z’n minst een kijkje waard.

http://www.stylescrapbook.com/

Fashionnerdic
Ilanka, 20, een fashionnerd. Want ja, ook nerds kunnen smaak hebben. Dat bewijst Ilanka. Een eigenzinnige, eigenwijze smaak. Ik zeg niks meer.

http://www.fashion-nerdic.com/

Fashion Zen
Iris, leeftijd onbekend, een modestudent mét eigen webwinkel. Een vintagewebwinkel. Wij houden van vintage. Daarom ook van Iris. En haar stijl.

http://fashionzen.blogspot.com/

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.