Voorbij het eigen gelijk
 
 
Cult

Rondje van Pavlov’s Blogback

Latje trappen is passé
Leuk hoor, Danny Koef, een krat pils van een witte staaf aluminium aftrappen, maar dat was vóór het boze vogel tijdperk. Nu de woedende fladderaars totale wereldheerschappij in handen hebben gelden er andere regels op de dwarsligger. Deze twee keepers van UNC Asheville doen wel even voor hoe je een groen varken op zijn tetter schiet. Goed opletten!

Nee, schat! Het is niet wat je denkt!
Op school waren wij ook altijd al te druk met onze telefoons in de weer om te lezen wat er op de grote groene krijtborden geschreven stond. Dus waarom zou dat anders zijn als we pr0n kijken waarin onze middelbare school fantasieën (NSFW) alsnog werkelijkheid worden? Toch blijkt er een hele leerzame wereld achter de krijtborden in deze erotiserende cinema te zitten, kijk maar.

Kleurrijke platen
Je kon vroeger nog zo je best doen op je kleurplaat, uiteindelijk won toch altijd het dochtertje van de baas. Maar hey, het was wel iedere keer een stap in je artistieke ontwikkeling. Dat jonge kunstenaars soms wat verknipt zijn kunnen we begrijpen als we zien waar kleine kinderen soms mee geconfronteerd worden. Deze prenten zijn op zijn minst zeer dubieus…

300 jaar aan boze werklozen
De leden van de Occupy Wall Street beweging staan alweer een maand op straat te demonstreren. Ook in andere landen worden al vergelijkbare acties voorbereid. History.com ging even voorbij aan de vraag welke bijzonder indrukwekkende successen de gefrustreerde spandoekdragers aan het behalen zijn. Liever maakten zij een overzicht van 300 jaar aan protesten op en rond Wall Street. De een nog succesvoller dan de ander.

Google-vibrator: een goed excuus voor internetnerds
Heb je even geen zin in dat aandacht vragende geval dat je vriendin heet? Wil je gewoon lekker rustig je mail checken, andere vrouwen Facebooken of een hele Wikipedia-pagina aanmaken zonder dat vrouwlief zeurt? Heren opgelet, dat is nu mogelijk. Koppel het apparaat genaamd The Googlher aan een vibrator-ei en je hebt een excuus om lekker te browsen, surfen, trollen en te spammen alsof het een lieve lust is. Want het ding begint te trillen elke keer dat Google je webbrowser pingt. Missie geslaagd.

Zo die is goed met….
Cocktails. Stapelen en schenken, misschien zelfs ook drinken. Maar daar gaat het niet om. Kijk maar:

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.