Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Business

Brulding van de Week: De Zeepkist

Je eerste heeft geen motor. De brul fantaseer of brul je er zelf bij. Dit heeft grote voordelen. Je kunt het geluid van een Britse staande twin zo omgooien naar een Japanse DOHC vier in lijn. Als je huig en lippen het aankunnen, waag je het misschien zelfs om een V12 te produceren. De wielen voor je zeepkist zijn afkomstig van een al dan niet buiten gebruik gestelde kinderwagen. Waar je verder over zwijgt. Wat losse stukken hout of triplex worden verzaagd en in elkaar getimmerd om als zitplaats en chassis te fungeren. Dan de wielophanging. Mocht je al doorhebben dat je creatie schreeuwt om MacPherson poten, zijn -naast de spelling hiervan- een hamer met vier spijkers onvoldoende om dit te realiseren.

Lees verder op Asfalt.DeJaap.nl >>>

   

Steun direct Michiel Mans

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.