Voorbij het eigen gelijk
 
 
Cult

Rondje van Pavlov’s blogback

Wie luistert naar Worf?
Worf? Dat is toch die gerimpelde ui uit Star Trek: The Next Generation? Juistem, de grote boze Klingon. Iemand ooit opgevallen dat niemand ooit zijn plannen serieus nam in de serie? Ons ook niet, tot we onderstaand filmpje zagen. Arme, boze, stoere Worf.

Anti-Mario propaganda
Hoe krijgt Bowser toch elke keer weer zoveel Gummba’s, Koopalings en Piranha’s op de been om tegen Mario en consorten te strijden? Zoals onder andere de Nazi’s en communisten dat deden: keiharde propaganda. Steun de strijd tegen de loodgieters; bestel je eigen propaganda-set hier.

Dobbelen met snowboarden
“God dobbelt niet,” zei Einstein ooit. Maar dit is toch echt een dubbeltje op zijn kant. Onderstaande stadssnowboarder (ook niet echt het slimste idee ooit) heeft even heel erg veel geluk dat ‘ie zijn tanden nog heeft.

Veertig jaar Nixon in China
Het historische bezoek van Richard Nixon aan China is deze week veertig jaar geleden. Het was een heuse gamechanger in de patstelling tussen het communistische oosten en het kapitalistische westen (Polygoon Alert!). Oud-Peking correspondent voor onder andere The Globe John Burns blikt nog even terug naar het in mysterieuze moment in 1972.

Pokémon-blues
Degenen die nog Pokémon hebben gespeeld, weten wat voor onrecht deze dankbare zakenman wordt aangedaan:

Boksen in het donker
“He thought me an enemy of the state, never reasoning that it might suit the state to create its own enemy. Shadowboxing, Bond. We’re all just shadowboxing. – The League of Extraordinary Gentleman, Alan Moore. Ook boksen in het donker hieronder, maar dan anders:

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.