Voorbij het eigen gelijk
 
 

Kijkbuiskansen: Rambo en de VS vermoordt burgers zonder proces

First Blood, RTL7, 20:30 uur – Nee, vanavond kijken wij echt niet naar de melkkoe voor tienermeisjes Twiglight 2. En al helemaal niet naar De Gelukkige Huisvrouw. Geloof ons, er schuilt meer creativiteit, meer diepgang en dus meer kwaliteit in First Blood, oftewel Rambo. Wie wil er nou naar een hysterische Carice van Houten kijken als je ook Sylvester Stallone kan bewonderen die een totale slachting aanricht op zijn wraakmissie tegen een corrupte overheid? Had de politie hem maar niet zo moeten treiteren, deze getraumatiseerde oorlogsgod die rechtstreeks uit de jungle van Vietnam komt gewandeld. Achtereenvolgens zendt RTL7 ook nog eens deel 2 uit. Stukken beter dan la Van Houten die een beetje hysterisch tegen een baby loopt te doen.

You don’t seem to want to accept the fact you’re dealing with an expert in guerrilla warfare, with a man who’s the best, with guns, with knives, with his bare hands. A man who’s been trained to ignore pain, ignore weather, to live off the land, to eat things that would make a billy goat puke. In Vietnam his job was to dispose of enemy personnel. To kill! Period! Win by attrition. Well Rambo was the best.

Online: Breaking In


Breaking In was vorig jaar een matig succes. De serie met Christian Slater over nerds (zie Kijkbuiskansen uit april) houdt het midden tussen goed en slecht en mocht daarom een tweede seizoen in. Het is gisteren gestart: S02E01.

Vers: Justified S03E08. New Girl S01E15. Ringer S01E16. Shameless S09E10. Tosh.O: S04E06.

The Daily Show: WO III komt eraan omdat Israel, Iran en de VS interne verkiezingen hebben waardoor iedereen oorlogstaal bezigt. Obama is de Zion King en zingt. Te gast is de geweldige actrice Julianne Moore.

The Colbert Report: Net als de Republikeinse kandidaten is Stephen totaal in touch met arbeiders. The Word: Due or die, omdat procureur-generaal Eric Holder heeft uitgelegd dat je best zonder proces een Amerikaanse burger mag doden omdat de VS in oorlog is met Terrorstan – zie clip. Snoeprepen krimpen. Te gast is romanschrijver Jonathan Safran Foer.

The Colbert Report Mon – Thurs 11:30pm / 10:30c
The Word – Due or Die
www.colbertnation.com
Colbert Report Full Episodes Political Humor & Satire Blog Video Archive
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.