Voorbij het eigen gelijk
 
 
ThePostOnline

Republikeinse partij legt zich neer bij het onvermijdelijke

Morgen gaan Republikeinen in drie staten naar de stembus om hun voorkeur voor een presidentskandidaat kenbaar te maken. Waar Hawaii als één van de meest Democratische staten van het land nauwelijks relevant is, staat er in het diepe zuiden van Alabama en Mississippi wel veel op het spel. Beide staten zijn een bolwerk van conservatisme en dus een plek waar Newt Gingrich en Rick Santorum moeten scoren om geloofwaardig te blijven, terwijl een derde plek voor Mitt Romney niet onverwacht zou zijn. De peilingen laten echter een ander beeld zien. Morgen kan de favoriet voor de nominatie zomaar voor het eerst een serieuze optie blijken te zijn voor een conservatief publiek.

Lees verder op WarRoom.DeJaap.nl >>

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.