Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Business

Brulding van de Week: Morgan vs Morgan

Zoek in bovenstaande foto de verschillen. De een is een 1931 Morgan Aero Super Sport (foto van conceptcarz), de ander een 2011 Morgan Threewheeler (of 3-Wheeler). Ging de DeLorean vorige week terug naar de toekomst, Morgan haalde het verleden naar voren. Het verleden van de cyclecar. Morgan mag dan de bekendste zijn in deze categorie, de fabriek van Harry Morgan was niet de enige die driewielers bouwde. Verre van, zoals wiki laat zien. Harry’s kleinzoon Charles lanceerde de verse cyclecar op de Genève Motorshow in 2011, en liet veel bij het oude. Daar zijn goede redenen voor. Want: ‘no car captures the feeling of flying quite like a 3-wheeler Morgan’ – zeggen ze bij de fabriek.

Lees verder op Asfalt.DeJaap.nl >>>

   

Steun direct Michiel Mans

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.