Voorbij het eigen gelijk
 
 
Cult

Livestream De Balie: Matthew Taylor spreker tijdens De Burgerschapslezing 2012

Vamavond live in De Balie: de Burgerschapslezing 2012. Spreker is Matthew Taylor, Brits Labourpoliticus en voormalig adviseur van Tony Blair, politiek blogger en Chief Executive of the Royal Society for the encouragement of Arts, Manufactures and Commerce, een instituut dat praktische oplossingen voor sociale problemen zoekt. Taylor zal spreken over de 21e eeuwse Verlichting door in te gaan op de vraag wat de oorspronkelijke verlichtingswaarden in onze huidige tijd betekenen. Trendwatcher Farid Tabarki zal vervolgens op hem reageren.


Klik voor alternatieve rechtstreekse link.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.