Voorbij het eigen gelijk
 
 
WarRoom

Marco Rubio steeds duidelijker favoriet in veepstakes


Tijd voor een rondje veepstakes, oftewel speculatie over wie er straks naast Mitt Romney staat in de strijd voor het Witte Huis. Bertine Moenaff zette de mogelijke kandidaten al eens op een rijtje, en gister werd tijdens een Conservative Political Action Conference in Chicago een peiling gehouden onder conservatieve leiders. Aangezien Romney zelf weinig activisme lijkt te inspireren bij de conservatieve vleugel van zijn eigen partij, lijkt het waarschijnlijk dat hij een running mate zal kiezen die bij die vleugel wel wat los maakt. En dus biedt de peiling van gister een goede aanleiding voor speculatie, waarbij Marco Rubio steeds duidelijker favoriet lijkt te worden. De hele uitslag?

Kandidaat Procent
1 Marco Rubio 30,4
2 Chris Christie 14,2
3 Paul Ryan 9
4 Rand Paul 8
5 Bobby Jindal 7
6 Rick Santorum 5
   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.