ThePostOnline

Rondje van Pavlov’s blogback

20-06-2012 19:57

Lekker soepje
Men neme een soeppan, een beetje dille, een snufje zout, wat gesneden worteltjes en broccoli. Laat dat even een half uurtje pruttelen, voeg wat kaneel toe en klaar is kees. Zo lekker, lekker… mmmm lekker. Als wij vroeger hadden geweten dat groentensoep zo heerlijk was, hadden we er nu uitgezien als Dolf Jansen. Damn, wat moet die lekker eten. O wacht.



Love is Coming
Wat als Game of Thrones een buddy-comedy was? Jaja, die kennen we al: One and a half man. Maar wat als de populaire serie nou een romantische comedy zou zijn? Hoe zou die er dan uit hebben gezien? Zo dus. Kijk uit, love is coming.

Zoals Godwin het gewild had
Blade Runner in aquarel. Weet je wie ook van aquarellen hield? Godwin!

http://youtu.be/KiPNMTKgn0Q

Rex Velvet, superschurk en guitar hero
Die dekselse superheld Phoenix Jones is een plaag voor de stad Seattle. The People’s Villain, Rex Velvet, heeft gelijk! Vorige week brak een basisschoolleerling zijn hand toen Jones het kind tijdens een demonstratie aanmoedigde om hem te slaan. Kinderbeul! Vernietiger van dromen! Gelukkig was Velvet daar als een reddende (b)engel om het kind gitaarlessen aan te bieden zodra zijn hand genezen is. The People’s Villain strikes again!

Poema Power!
De geschrokken automobilist die vorig jaar in Connecticut opeens een poema in zijn voorruit had liggen, hoeft zich geen verwijten meer te maken. Zijn zelfzuchtige daad toonde aan dat het juist goed gaat met de poema. Was die eerder op sterven na dood, nu verspreiden ze zich steeds verder in de Verenigde Staten door de groeiende populatie. Dus binnenkort zie je de elegante bloeddorstige dieren ook in vuilnisbakken, tussen de spijlen van je balkon en natuurlijk in speeltuinen.

Rondje van Pavlov geeft elke woensdag een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.