Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Cult

Foto’s: Royals – Prins Constantijn heeft een nieuwe baan

Hoera! Hoera! Hoera! Prins Constantijn, de jongste zoon van koningin Beatrix, heeft een nieuwe topfunctie in the pocket. Zijne koninklijke hoogheid wordt “plaatsvervangend hoofd in het kabinet van eurocommissaris Neelie Kroes (afdeling digitale agenda)”, aldus de Telegraaf vandaag op de voorpagina. Neelie Kroes zelf over haar majesteitelijke personeelslid: “Hij verdient het. Het is een keiharde werker, buitengewoon slim, integer en een teamplayer.” Prins Constantijn, 42 jaar oud alweer, is getrouwd met Prinses Laurentien, heeft samen met deze prinses drie kinderen, en werkt sinds 2010 voor Neelie Kroes in Brussel. Eerder publiceerde de prins al belangwekkende rapporten over nut en noodzaak van de digitale wereld. Waarvoor hulde.   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.