ThePostOnline

Touriya: de romantiek was weg

22-05-2014 08:38

Dat Touriya Haoud en haar man Greg Vaughan uit elkaar zouden gaan, had ze zelf ook niet verwacht. Achteraf blijkt dat het voormalig liefdeskoppel simpelweg te weinig tijd voor elkaar had vrijgemaakt. “Greg en ik kwamen tot de schokkende conclusie dat de romantiek volledig uit onze relatie was verdwenen”, zegt ze in het AD.

Het voormalige model merkt nu dat hun relatie sinds 2006 in een stroomversnelling was geraakt. “Onze relatie is een extreme rollercoaster geweest. Achteraf bekeken is alles veel te snel gegaan. We waren verliefd, trouwden binnen een jaar en kregen korte tijd later ons eerste zoontje Jathan (7). In de jaren die daarop volgden nog eens 2 mooie mannetjes: Cavan (4) en Landan (2). Het geluk lachte ons van alle kanten toe.” Totdat de twee tot de conclusie kwamen dat er helemaal geen liefde meer in het spel was. “Ons huwelijk bestond alleen nog maar uit werken en onze taken als verantwoordelijke ouders.’’

Touriya geeft aan dat ze nog wel veel van elkaar houden. Ze gaan dus ook niet officieel op papier scheiden, maar kiezen ervoor om ‘te ontkoppelen’. “We gaan vlakbij elkaar wonen, opdat onze kinderen wanneer ze dat willen bij één van hun ouders kunnen zijn. Voorop staat dat de kinderen geen last hebben van onze breuk en zo gelukkig mogelijk kunnen opgroeien. Ze worden nooit geconfronteerd met ruzietjes tussen hun ouders. Ze moeten in de liefde blijven geloven.”

(BuzzE)