ThePostOnline

Mensen met een mening, dinsdageditie

07-07-2015 23:32

Een Man met een Mening
Man met een Mening, bron: Mauro Lima / Unsplash

“Het makkelijkste zou zijn als ik nu alles achter me laat en op vakantie ga. En daarna uit de wijk vertrek. Maar dat zou een succes betekenen voor die haatzaaiers die mij op internet beschuldigen. Dat nooit. Daar weiger ik aan toe te geven.”

Marius Blok, wijkagent in de Schilderswijk werd door rappers, Vara-leden, antifa-types en andere online activisten valselijk beschuldigd betrokken te zijn bij de moord op Mitch Henriquez. Blok is echter strijdbaar en laat zich niet tegenhouden door de online (anonieme) lafbekjes.

 

Screen Shot 2015-07-07 at 12.16.38

Zweedse meubelmaffia maakt het leven van Bianca tot een hel.

 

“Mijn vrouw en ik zitten twee dagen lang als ratten in de val vanwege dat plezier van een ander. Wij zijn de jongsten niet meer. Mijn vrouw is slecht ter been. Zondag wordt onze kleinzoon acht jaar oud. Hij woont in Haarlem. Leuk cadeautje gekocht voor de jongen, maar we kunnen er dus mooi niet heen. Hartelijk dank, gemeente Utrecht. Dit is pure vrijheidsberoving. Je zou er een rechtszaak over willen voeren. Het wordt van kwaad tot erger met al die evenementen in deze stad. Ik heb daar helemaal niet om gevraagd. En met mij vele anderen niet. Als je zonodig moet, ga dan fietsen op het industrieterrein.”

Maarten van Rossem (die oude mopperende Utrechtse hoogleraar met die baard) is, heel verrassend, geen sportfan. Al was het maar omdat hij vanwege het feest van anderen twee dagen in de hitte in zijn eigen, tijdelijk overbevolkte, stad zit opgesloten. En daarover heeft hij natuurlijk best een puntje.