ThePostOnline

Eindelijk te koop: auraspray voor hoogsensitieve kinderen

05-10-2015 14:22

Eindelijk, ouders van hoogsensitieve kinderen (zogenaamde HSP’s of ‘indigo kinderen'(lol)) zaten er vast al tijden op te wachten: een auraspray voor slecht opgevoede verwende kiddo’s hoogsensitieve kinderen. Al te koop vanaf 10 euro. Geen geld voor zo goed als gratis kraanwater.

Hoe zo’n spray werkt? Heel eenvoudig: “Naast de frequenties van toermalijn en lavendel zijn het vooral de Liefdestrillingen die zorgen voor een zacht en liefdevol Welkom.”
Dus!

En het heeft, natuurlijk, alles te maken het ‘grote licht dat irritante kutkinderen hoogsensitieve kinderen in zich dragen’ waardoor ze ‘niet meer kunnen aarden’ en als je dan af en toe een flinke sloot van dit magische water in het gezicht van het hooggevoelige kind spuit is ‘ie snel weer als nieuw. Dat kind dan.

En het aura natuurlijk want dat wordt ook gereinigd door het magische water. En dat is belangrijk hoor, aura’s reinigen. Die worden vies terwijl je er bijstaat, dat wordt nog veel te vaak enorm onderschat, vuile aura’s. Daar zou de overheid ook eens iets aan moeten doen!

Enfin. Kan iemand even aangifte doen van oplichting? (Ervaar je essentie.)