Honderden doden door islamterreur, Amnesty klaagt over ‘anti-moslim’ terreurwetten

17-01-2017 12:25

Persbureau Reuters citeert terreurexpert Julia Hall, die voor Amnesty International een rapport schreef over anti-terreurwetten die in heel Europa werden ingesteld na vele dodelijke aanslagen door moslims, niet zelden meegelift met de vluchtelingenstroom.

Deze ‘draconische’ wetgeving is discriminerend voor moslims en vluchtelingen, stelt zij. Onschuldige mensen monitoren of onderwerpen aan controles en beperkingen is ‘Orwelliaans’, het verbieden van terreurverheerlijking is strijdig met de vrije meningsuiting en moslims en buitenlanders zouden teveel gelijkgesteld worden met terroristen, hetgeen tot ‘vervreemding’ leidt.

Ondanks deze ‘draconische’ wetgeving hebben wij in West-Europa nog altijd geen enkel idee wie er ons land binnenkomt, is er nauwelijks mogelijkheid om ongewensten uit te zetten, tiert radicale islam welig, zijn wetenschap, rechtspraak en politiek meer en meer geïnfiltreerd door (radicale) moslims en hun apologeten en beschermers, rijzen de criminaliteits- en uitkeringscijfers onder nieuwkomers de pan uit en geldt nog steeds in grote delen van West-Europa een hoge staat van paraatheid inzake islamitische terreur.

Maar goed dat Amnesty International weet wie er bescherming nodig hebben.