Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Opinie

Bonusquote: Nausicaa Marbe euthanaseert NOS Achtuurjournaal

NOS nepnieuws

Tags: ,

 

“Volstrekt kritiekloos besteedde het acht uur journaal van de NOS dinsdag aandacht aan sommige Marokkanen die zich in Nederland niet meer thuis voelen. Pizzabakker Rachid el Hajoui klaagde over de verharding, de PVV, hij durfde niet eens meer naar de moskee! Of hij zich ook druk maakte over de verharding door islamisering, radicalisering en jihad werd niet gevraagd. Dat zou de romantiek van de hardwerkende allochtoon bij de pizzaoven verstoren. Die nobele ziel zei immers voor harmonie en verbinding te zijn. Omdat vrijwel elke ’burgerjournalist’ tegenwoordig wakkerder lijkt dan de NOS, duurde het niet lang of Rachid werd ontmaskerd als social media-opruier van de ergste antisemitische soort: de holocaust moest over, het werk was niet af. De schreeuwer om minder, minder, minder joden nam dus Wilders de maat. De NOS corrigeerde deze blunder niet in een uitzending. Leugen of waarheid, het maakt kennelijk weinig uit.”

 

Oei. Dat doet pijn. Maarja, waarheden doen altijd pijn. Wel zielig voor de NOS: straks krijgen ze nog minder subsidie als nepnieuwsfabriek.

Hele column van Nausicaa Marbe in de Telegraaf. (Blendle-link.)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.