Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Video

Terugkijken – Reportage Annabel Nanninga over ‘Erdogan-Turken’ in Nederland

Onderzoek naar de Lange Arm van Erdogan, voor omroep WNL

Gisteren zond WNL de reportage in de serie Opiniemakers uit, waarin Annabel Nanninga op zoek gaat naar de oorzaak van én de oplossing voor het feit dat zo veel jonge, in Nederland geboren Nederlandse Turken nog altijd Turkije als hun thuisland beschouwen en Recep Tayyip Erdogan als hun president. Zij sprak daar over met vlogger Omer Uyar, ook bekend als ‘de Hipsterturk’ nadat zijn video viral ging, Malik Azmani, Tweede Kamerlid van de VVD, Hamit Karakus, oud-PvdA-wethouder van Rotterdam, Tanya Hoogwerf, raadslid Leefbaar Rotterdam, Prof. Erik-Jan Zürcher, Turkoloog aan de Universiteit Leiden, en Mustafa Yeneroglu, hoofd van de Europese campagne voor Erdogans AK-Partij.

Klik op de afbeelding hierboven om de reportage te bekijken.

Lees ook:

Dit achtergrondartikel geschreven bij de reportage: NederTurken en hun integratie, wij/zij zijn er nog lang niet

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.