Voorbij het eigen gelijk
 
 
Video

Thierry Baudet (FvD): Assad-regime kan beter blijven zitten

'Er is geen alternatief' - Nederlandse diensten: Assad zat achter gifgas-bombardement

Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet denkt dat het beter is dat het Assad-regime in Syrië aan de macht blijft. Volgens hem is er geen alternatief. De Tweede Kamer debatteert woensdag over het Amerikaanse bombardement na de gifgasaanval in Syrië.

Ook was hij geen voorstander van het bombardement dat de Amerikaanse Donald Tump als vergelding uitvoerde. Die opmerking kwam Baudet op de hoon van VVD-Kamerlid Han ten Broeke te staan die de kersverse fractievoorzitter er op wees dat deze de Amerikaanse president eerder als held bestempelde.

Update 15.05 – Nederlandse diensten: Assad zat achter gifgas-bombardement

Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) meldt in de Tweede Kamer dat ook Nederlandse inlichtingendiensten nu van oordeel zijn dat Assad achter het gifgas-bombardement  van 4 april zit. Nederland kreeg die informatie dinsdag.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.