Opinie

Anti-linkse LOL-studentenpartij doet mee aan studentenraadsverkiezingen UvA, iedereen woest

11-05-2017 09:48

Artikel begint onder plaatje.

 

Ophef en woede binnen de safe spaces van de universiteit van Amsterdam (UvA). De studentenraadsverkiezingen beginnen namelijk weer en omdat zoiets gewoon democratisch gaat mag iedereen meedoen. Dus ook de nieuwe partij genaamd Roede. Een facultaire studentenraadspartij die zich openlijk verzet tegen onder andere linkse ideologie, politieke-correctheid, marxisme, antifa en waarschijnlijk het verbod op Zwarte Piet gezien de naam Roede en het logo van een Zwarte Piet (met Roede). Bovendien zegt de partij zich te laten inspireren door de Chileense dictator Pinochet.

En dat mag natuurlijk niet op het van oudsher zeer linkse bolwerk UvA, want dat is helemaal niet de bedoeling van ‘democratie’! Dus stromen de klachten reeds binnen. Inmiddels heeft de facultaire studentenraad een Boze Brief geschreven aan het centraal stembureau van de UvA om eens flink gekwetst te doen over Roede: “Roede laat zich op hun Facebookpagina discriminerend en kwetsend uit over vrouwen en minderheden”, schrijft schrijft FSR-voorzitter Charlotte Osté in een brandbrief.

Hieronder een bloemlezing van de lolligste kwetsende en discriminerende uitingen op de Facebookpagina van de overduidelijk zeer kansrijke en serieus te nemen aspirant-studentenraadsfractie Roede:

 


Een Zwarte Piet! Dat is sowieso discriminerend natuurlijk. En dan nog wel als Facebook-avatar. Foei!

 


Oei! Een verwijzing naar de uitspraken van Thierry Baudet! In een humoristisch bedoeld plaatje ook nog eens. Twee strafpunten voor Roede!

 


Kwetsend! (Maar wel heel erg waar.)

 

Oei! Dit riekt naar blackface! Zou Roede weten dat hiervoor inmiddels mensen worden veroordeeld in Nederland?

 


Ja, daar heb je het al! Oproepen tot geweld! Eigenlijk is Roede een soort highschool massacre vermomd als politieke studentenpartij! SCHANDE! OPHEF! ONGEPAST! Tijd voor een manifest in de Volkskrant! KAMERVRAGEN!

 


Ai, ai, ai…we weten niet wat nu het meest kwetsende is van dit schandalige plaatje van haast Geenstijliaanse proporties: het in de fik steken van bankbiljetten of het feit dat er zomaar kostbare champagne (brut?) over een vrouwenlichaam wordt verspild.

 

LOL. Roede heeft de campagnetactieken afgekeken van links, zoveel is duidelijk.

 


OMG! Een ‘boksbeugel‘ (LOL)! Oproepen tot geweld! Terwijl, de antifascisten op het marxismefestival fantaseren nooit eens over geweld!

 

We hebben geen idee wie die mevrouw met die snor op de poster is, dus weten wij ook niet wie er zo wordt gekwetst.

 


Geplaatst op nota bene 5 mei!!!!!11!1!!!!111

 


Dit klopt. Wel is het zo dat als de heeren een sigaar willen rooken de daames den salon onverwyld dienen te verlaten.

 


Het A4-tje van Wilders = het A4tje van Roede.