Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Leven

Gratis diploma en baangarantie bij #Doekle Terpstra

Is het een vliegtuig? Nee. Een vogel? Nee. Het is onze supervoorzitter Doekle Terpstra die even de studenten van Inholland komt redden als een soort Superman. Samen met de hogeschool probeert uitzendbureau Doekle de studenten die dit jaar afstuderen te helpen met het vinden van een baan. Zij hoeven niet meer bang te zijn dat ze zonder werk komen te zitten. De Nederlandse uitzendsector heeft hier afspraken over gemaakt met de ‘gedupeerde’ hogeschool.

Uitzendbureau Doekle heeft zijn woord gegeven dat hij zijn best gaat doen om studenten een baan te geven. Volgens de voorzitter van de Algemene Bond Uitzendondernemingen Hans Kamps gaat het hierbij dan ook niet om een tijdelijk contract maar om een volwaardige baan.

Eindelijk dan een lichtpuntje voor de studenten van InHolland. Het is een goede zaak voor deze studenten om te weten dat zij zich niet druk hoeven te maken over hun toekomst. Maar is het niet gek dat er nu studenten zijn die eigenlijk geen recht hebben op een HBO diploma, wel een HBO waardige baan krijgen.

Uitzendbureau Doekle probeert hier tijd te winnen door met geld te smijten. Er is niemand die u een baan kan garanderen tenzij u zich inschrijft bij uitzendbureau Doekle. Bovendien is het aan de werkgever zelf of hij iemand aanneemt met een InHolland diploma en ligt die keuze niet bij onze ‘superheld’ Doekle.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.