Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Leven

Patricia Paay noemt plasincident studentengrap

Het gezin uit Amsterdam-Noord dat tijdens het dineren gestoord werd door het hondje van Patricia Paay wordt ervan beschuldigd dat zij het verhaal verzonnen hebben.

Tijdens het dineren plaste de trouwe viervoeter vrolijk over de jas van de 49-jarige Erik Gerritsen. Toen het gezin het incident meldde aan de bediening van het restaurant bleek het om de hond van Patricia Paay te gaan. ‘Tja het is het hondje van Patricia Paay dus dat wordt een beetje lastig om te melden‘ zei het meisje uit de bediening vol schaamte. Of het restaurant de diva op het incident heeft aangesproken is niet bekend.

Patricia Paay laat aan SBS Shownieuws weten dat zij zeker weet dat het verhaal verzonnen is. Volgens Paay zou het om een studentengrap gaan en beschuldigt de dochter van het slachtoffer, een 20-jarige journalistiek student ervan dat zij graag op tv wilde komen. Patricia bevestigt wel dat zij die avond in het restaurant aanwezig was met haar chihuahua Sharly.

De dochter van het slachtoffer vind het belachelijk dat Patricia Paay het verhaal een studentengrap noemt. ‘Ik vraag mij af waar Patricia Paay de conclusie uit trekt. Ze zegt namelijk dat het hondje de hele avond onder haar tafel heeft gezeten maar hij liep toch echt het hele restaurant door. Verder waren er ook geen andere honden in het restaurant’ zegt de 20-jarige journalistiek student tegen Campus TV. Het gezin denkt dat Patricia het verhaal gewoon te schandelijk vindt en er op deze manier ‘makkelijk vanaf probeert te komen’, zij weten namelijk zeker dat de chihuahua van Patricia is.

Lees ook: Hond Patricia Paay plast over jas dinerende gast

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.