ThePostOnline

Manchester City, de serie

09-11-2017 16:03

SEATTLE/MANCHESTER – Diehardsupporters van Manchester City, die niet genoeg hebben aan de wedstrijden in de Premier League en de Champions League, kunnen nu uitwijken naar de streamingdienst Amazon Prime Video. Daar is binnenkort een exclusieve serie over de club te zien. De club wordt achter de schermen gevolgd tijdens het huidige seizoen.

De serie komt volgend jaar wereldwijd beschikbaar. Kijkers zien onder meer het trainingscomplex en de jeugdopleiding, vergaderingen van het bestuur en interviews met trainer Pep Guardiola.

Amazon Prime heeft al series over de Arizona Cardinals en de Los Angeles Rams (NFL), het Nieuw-Zeelandse rugbyteam en Formule 1-team McLaren.

Manchester City is de huidige koploper in de Premier League. De Citizens hebben een ruime voorsprong op Tottenham Hotspur en aartsvijand Manchester United. City leidt bovendien in groep F van de Champions League, waarin ook Feyenoord zit. In Rotterdam won City met 4-0, op 21 november gaat Feyenoord op bezoek in het City of Manchester Stadium.