ThePostOnline

Creationist science

29-03-2010 13:40

Is het geen schande dat wij, broeders en zusters, tweeduizend jaar na de wederopstanding van onze Verlosser en Messias, nog immer moeten strijden voor het voortbestaan van het Enige Ware Woord Gods? Is het niet een directe aanval op de Heere God en de Heiland dat de antichrist Darwin onder het mom van ‘wetenschap’ in de media bejubeld wordt zonder dat het Enige Echt Ware Woord Gods van de Genesis als alternatieve theorie daartegenover wordt gezet?

Broeders en zusters, moeten wij ons zo langzamerhand niet eens gaan afvragen of wij nog wel de genade van de Heer onze schepper mogen ontvangen zolang wij lijdzaam toezien hoe de verzinsels en verleidingen van De Boze onze jeugd vergiftigt, onze maatschappij en cultuur verziekt, onze steden verandert in Sodom en Gomorra en de talrijken der Heerschare listig van de verboden vrucht laat proeven? Zijn wij, zolang wij niet tuchtig optreden tegen de leugens van die zogenaamde “wetenschappers” die zich de blasfemische woorden gewillig laten influisteren door demonen (hun naam is Legio), geen zondaars in de ogen van onze Vader, onze Zoon en Heilige geest, de Schepper van Hemel en Aarde, die ons het leven door de neus inblies, ons uit zand ende klei creëerde en ons op Zijn tijd tot stof ende as laat vergaan?

Andries Knevel

Broeders en zusters, nu zelfs Andries Knevel van het rechte pad naar Verlichting en Verlossing is afgeweken en de stap naar het Duister heeft gemaakt door de enige ware in de Heilige Schrift vastgelegde Schepping in zes dagen, kunnen wij gerust aannemen dat de Eindtijd, zoals voorspeld door de vele profeten van Gods Woord, definitief is aangebroken. De zegels zijn verbroken, de bazuinen hebben geklonken, de schalen van gramschap zijn uitgegoten over de hoofden van de ongelovigen.

Wee Harmagedon, de tijd van het beest is aangebroken. De slang is op aarde geworpen. De laatste slag, tussen de anti-christenen van de boze “wetenschap” (ook een geloof!) van de evolutie en de ware volgers van de letterlijke woorden des Heeren zal beslissend zijn. Zijn woord zal definitief zijn.

Daarom, gemeente, werd ons het Goddelijke plan geopenbaard om ten strijde te trekken tegen de demonen van de Boze. Opdat de volgers van Darwin eeuwig mogen branden in het vuur van het Gehenna. Want God is genadig en Jezus is liefde.

De Ark van Huibers
De strategie is als volgt: met de Ark van Johan Huibers varen we via de Rijn (de Nederlandse Eufraat en Tigris) naar Rhenen alwaar wij zullen aanmeren bij de voet van de Grebbeberg. Nadat wij deze in bezit hebben genomen, bezetten we het Ouwehands Dierenpark. Alle dieren, maar alleen de basissoorten die door hun neus ademen, gaan in paartjes van mannetje en vrouwtje op de Ark. Vooral de baviaan is van belang omdat deze een bloedrode kont heeft. Kindertjes die onze Ark zullen bezoeken om het prachtige werk van de Heere onze Schepper te aanschouwen zullen dan met eigen ogen zien dat zij écht niet van de aap afstammen. Want hebben mensenkinderen soms ook een grote rode kont? Is hun opa soms een aap? Nou dan!

Als onze Ark eenmaal gevuld is met heteroseksuele paartjes van alle basisdiersoorten die door hun neus ademhalen, stomen wij op richting Amsterdam alwaar de studentsoldaten des Heeren, de leden van de gristelijke studentenverenigingen Navigators Amsterdam, Gereformeerde Studentenvereniging Amsterdam, en Ichtus Amsterdam zullen aanmonsteren. Ons leger is dan compleet. Dan zullen wij klaar zijn om de Laatste Grote Strijd aan te gaan, bijvoorbeeld door het drukken van 6.000.000 (ZES MILJOEN!) creationistische folders, met de zegen van Jezus onze Heiland in ons Hartje halleluja hosanna tamboerijn opwekking amen.

Boeing 747
Gemeente, voorwaar ik zeg u: zalig zijn de armen van geest. Laat ons in onze strijd niet in verzoeking raken door zogenaamde “wijsheid” over het ontstaan van het leven op te doen. Breng uw ziel niet ter verdoemenis door boeken te lezen of onderzoek te doen. De zogenaamde “bewijzen” van de duivelse evolutionisten, zijn of door de Satan zelf in de grond gestopt of zijn een vervalsing. Maar al te vaak claimen de demonen van de Boze dat zij kunnen bevestigen dat onze prachtige aarde, Gods vrucht, in miljoenen jaren ontstaan is. Maar werkelijk broeders en zusters, hoe kan er nu uit een oerknal, een explosie, ineens zoveel soorten en mensen ontstaan? Darwin had dus ongelijk, want uit een explosie volgt alleen maar chaos, en geen leven. Dacht Darwin werkelijk dat een orkaan die over een vuilnisbelt raast een Boeing 747 achterlaat? Een horloge heeft toch ook een horlogemaker nodig gehad?

Broeders, zusters, onze strijd gaan wij aan met de analogie van het oog als belangrijkste wapen. Dankzij de onherleidbare complexiteit van het menselijk oog zullen wij immer in staat zijn aan te tonen dat het Darwinisme een theorie in crisis is, net als dat heidense geloof in zogenaamde “zwaartekracht” of het afgodengeloof in een ronde aarde.

Het menselijk oog
Aanschouw het menselijk oog, strijdmakkers, en vraag u verwonderd af: kon iets zo complex, gevoelig en uitmuntend als het oog zomaar ontstaan uit oersoep, een kale rots en de dinosaurus? Welnee! Onmogelijk! Het oog toont wel aan dat wij mensen een Goddelijke maker, een Intelligente Ontwerper, moeten hebben gehad. En daarmee hebben wij de discussie gewonnen. Het oog = geen oerknal + leven ontstaan uit rots = De Genesis is letterlijk waar. Punt uit. Geen speld tussen te krijgen.

Welnu strijders, ridders van de Ware Kruistocht, lammeren des Heeren, het moment is aangebroken om ten strijde te trekken. We beginnen met Arie Boomsma, die afvallige, maar omdat hij zo’n mooi kruis op zijn arm en het complete evangelie van Matheus, Marcus en Johannes op zijn rug heeft getatoeëerd, geven wij hem nog een kans zijn evolutionistische dwaling in te zien en zich te bekeren tot het letterlijke woord Genesis. Wan God is genadig en rechtvaardig en zal iedereen voor eeuwig in het Gehenna werpen. Uit liefde.

Laten wij dan nu onze eerstgeboren zonen offeren op het altaar Abrahams. Om Jezus wil amen.

Dit artikel werd eerder gepubliceerd in Propria Cures, misschien wel het gezaghebbendste literair-satirische studentenblad van Nederland.