Zachte benen in je skinny

18-01-2013 17:00

Denk je even in. Het is vroeg in de ochtend. Je hebt weinig tijd en spingt na het opstaan meteen onder de douche. Je hebt haast. Je bent eigenlijk te laat opgestaan. Na het douchen heb je enkel nog even tijd om snel te ontbijten, misschien nog wat mascara op te doen, of snel je haar te föhnen. Meer niet. Voor bodylotion of moisturizer is geen tijd. Het nare daaraan is namelijk dat je niet meteen je kleren aan kunt trekken. Je bent dan namelijk nog plakkerig.

Een gat in de markt, moet Wrangler gedacht hebben. Het spijkerbroekenmerk komt daarom vanaf 28 januari met een “Denim Spa Jean”. Een skinny spijkerbroek, die speciaal behandeld is met hydraterende oliën als passiefruit olie, rozenolie en shea butter. Tijdens het dragen worden je benen dus verzorgd, om zo onder andere cellulitis tegen te gaan.

Het magische serum raakt in zo’n twee weken uitgewerkt; maar ook daar is iets op verzonnen! Je kunt een ‘ refill’ kopen, zodat je ook na deze periode nog optimaal kunt profiteren van de oliën. De broek is zo’n 100 euro, de prijs van de ‘refill’ is helaas nog onbekend.