Liquid Heels maken je schoenen uniek

22-05-2013 13:00

Ja, heel leuk natuurlijk, die zwarte pumps. Beetje saai. En om nou honderden euro’s te spenderen aan Louboutin’s omdat ze een rode zool hebben en ze vervolgens kapot te lopen op de Nederlandse hobbelstraten, mwah. Gelukkig is daar de oplossing. Stickers fleuren wederom het straatbeeld op.

Leuk idee van Liquid Heels, stickers voor onder je schoenen. Een dierenprintje, een sterrenhemel of een kanten patroontje. Verzin het maar. In ieder geval is de kans klein dat je iemand nog met exact dezelfde pumps ziet lopen.

Briljant idee

Het idee is ruim een jaar geleden ontstaan omdat Esther van den Hoek een liefde voor schoenen heeft. Verbaasde ons ook niets. Van den Hoek is creatief ondernemer en kwam zo op het puike plan schoenen te customizen. In eerste instantie voor feestjes, partijen en TVprogramma’s, maar daar bleef het niet bij. Het idee werd razend populair, en zo werd afgelopen zaterdag Liquid Heels geboren.

In eerste instantie werden de schoenen met de hand beschilderd, maar dat is vrij duur. De oplossing voor zoveel dingen: stickers. Die plak je onder je schoen en je hebt een uniek printje. Eat that, Louboutin.

Als je ze zat bent, zijn de stickers gewoon weer te verwijderen. Klinkt als muziek in de oren, want niets is veranderlijker dan een vrouw. Ons rest alleen nog de vraag: hoe makkelijk zijn ze op te plakken en hoe lang blijven ze zitten? Het idee is in ieder geval bril-jant.