Test: de schoenen van Sydney Leathers

30-07-2013 16:27

Genoeg over de fetisj van Weiner, het is tijd het over belangrijker zaken te hebben. De betreffende schoenen van Sydney Leathers. Ze zou ook niet onze eerste keuze zijn, maar wat schoenen betreft is Leathers zeker een interessante casus. Naast ‘I’m so wet right now’ heeft ze weinig meer te vertellen dus compenseren met hakken en net iets te strakke en te korte jurkjes is logisch. Een analyse van Leathers schoenencollectie.

Goedkoop glimmertje

article-2380530-1B08E5A2000005DC-977_306x423
Het voordeel van een hak is dat het je figuur een stuk mooier maakt. Je billen worden mooier gevormd, je benen langer en je staat rechter op. In het geval van Leathers een goede keuze. De vorm van deze pump is helemaal goed gekozen: de ietwat ronde neus maakt dat je voeten niet groter lijken dan dat ze zijn. Jammer van de glim op het plastic. Maakt ze wat goedkoop. Net als de zilverkleurige neus. Maakt het lekker kinky. Goedkoop ontmoet kinky, Weiner, eat your heart out.

Te groot

article-2380530-1B08E5A6000005DC-774_306x423
Regel één voor de pumpkoper: koop je pump altijd een maatje te klein. Pumps lopen altijd uit en om gênante valpartijen en lelijke loopjes te voorkomen moet je te grote pumps vermijden. Als je graag uit je schoenen wil slippen, koop je maar flipflops. Pumps horen chique te zijn. En dat zijn deze pumps niet. Ze lijken dankzij het printje en de punt al groot, een maat te groot (of twee in dit geval) is een no go. Ze gaan te makkelijk uit, Weiner heeft de pumps graag aan tijdens het bedrijven van de liefde.

Subtiel kleurtje

article-2380530-1B08E5AE000005DC-467_306x423
In combinatie met een jurk waar subtiel de kleur van deze pump in is verwerkt: score. Met een jurkje net over de knie kan deze pump best chique zijn. De lichte glim die over de schoen heen zit is goed te doen bij een niet al te uitgesproken jurkje. Laten we het daar maar niet over hebben, die zien we toch niet. Wat nog leuker was geweest, was een hak in een andere kleur. Hij wordt wat saai zo eentonig zalm. En oh ja. De maat. Koop ze in de juiste maat of koop ze niet. Gewoon niet. Zelfs niet voor Weiner.

Schietpartij

article-2380530-1B08E5B2000005DC-885_306x423
Nee! Niet gewoon. Een punt en dan ook nog eentje van goedkoop nepaluminium? Wat zijn je plannen? Iemand vermoorden? Komt er zo een kleine loop uit de punt schieten? Goedkoop, trashy en gewoon niet doen. Hoewel, Weiner lijkt niet vies van een heftige vrijpartij. Zeker niet met haar maat.

Conclusie?

Er is maar één oplossing voor Leathers: kwaliteit boven kwantiteit. Een sugardaddy was er, hij had vast voor goede pumps kunnen zorgen. Ga voor leer, geef er meer geld aan uit. Vermijd zilverkleurige details (of erger, goud). Leathers kan beter kiezen voor een ronde punt. Een scheve blokhak zou ook niet misstaan. Een optioneel mode-icoon voor Leathers? Kim Kardashian. Leathers is zeer trots op haar ‘huge ass’, net als Kardashian. Die wel iets snapt van schoenen.

Ingelise de Vries heeft nooit een opleiding afgemaakt. In plaats daarvan heeft ze jaren in een schoenenwinkel gestaan om mannen met een schoenenfetisj pumps te verkopen.