Meatless monday hoeft niet saai te zijn. Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër snapt dat maar al te goed, bij haar is het altijd meatless monday. Elke maandag voorziet ze ThePostOnline van een fijn vegetarisch recept.
Deze frisse lente salade maakt het zomerse gevoel helemaal compleet! De combinatie van frisse groene asperges met zoete aardbeien, zachte doperwten en pittige radijsjes is fantastisch. Samen met de boekweitkorrels is het een heerlijke lichte avondmaaltijd of rijke lunch.
Wat heb je nodig?
Voor de salade:
250 gram boekweitkorrels
100 gram gemengde sla
100 gram diepvries doperwten
1 bosje groene asperges
1 bakje Hollandse aardbeien
1 bosje radijsjes
1/2 citroen, het sap
1 eetlepel honing
bosje verse peterselie
olijfolie, zout en peper
Maar hoe maak je het? Het volledige recept vind je op De Hippe Vegetariër!