TPOok!

 
Achtergrond

Grijze Wolven op Turks festival Arnhem

Gemeente heeft er ook gewoon een kraampje

Het was gezellig in Arnhem afgelopen weekend. In de stad vond voor de derde maal het jaarlijkse Türk Festivali plaats, een Turks festival “waarbij de geschiedenis van Turkije centraal staat.” Supertjes leuk, op foto’s bij Turkse nieuwssite Haber Arnhem zien we gek genoeg geen minuutje stilte of documentatie voor de Armeense Genocide maar wel, onderste foto, de Grijze Wolven-vlag met drie halve manen. (Spiegel.)

De Grijze Wolven zijn een Turksnationalistische, extreemrechtse en islamofascistische organisatie, meer info hier. Onze vrinden van AFA hebben hier een uitleg inzake de betekenis van die vlag met de drie halve manen: het is de MHP-vlag. De MHP is de politieke tak van de Grijze Wolven, een beetje zoals Sinn Fein zich verhoudt tot de IRA.

Daarnaast kreeg ThePostOnline van Arnhemmer David Saelmans deze foto toegestuurd:
(tekst loopt door onder de foto)
IMG_20160529_133338

Hierop is duidelijk te zien hoe mensen met hun handen het Grijze Wolven-gebaar maken. Ook op de Facebookpagina van het evenement is dit op ettelijke foto’s te zien, bijvoorbeeld hier. Of hier, waar iemand in een hesje van de organisatie het teken maakt. Al in 2014 berichtte ik over de betreffende Turkse moskee en hun GW-sympathieën, deze totale parallellisering van de samenleving is niet alleen sindsdien niet aangepakt, ook zag de gemeente Arnhem er dit jaar geen enkel probleem in om met een stand aanwezig te zijn bij deze manifestatie rond de moskee.

Dus ja. Wederom geven de feiten aanleiding om te denken dat de multiculturele samenleving en de integratie totaal mislukt zijn, en dat de Parallelle Samenleving en het Turksnationalisme gewoon alledaagse realiteit zijn voor het Turks-Nederlandse deel der Streepjesnederlanders.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.