TPOok!

 
Media & TV

Britse ultra-deugkrant The Guardian geeft podium aan Turkse dictator Erdogan

'Turkije verdedigt democratische waarden', aldus Erdogan in de kwaliteitscourant

Kijkt u eens: de Britse The Guardian, een soort van 1400 keer de Volkskrant meets NRC, doet er niet moeilijk over, qua dubieuze types op het schild hijsen. De NPO doet dat met Willem Holleeder, Top Notch-rappers, tuigvloggers en onlangs zelfs een veroordeelde ‘vegan streaker’, The Guardian doet dat gewoon met Turkse tirannen die per decreet regeren, journalisten opsluiten, mensenrechten schenden en dreigen ‘terroristen’ (lees: aanhangers van de verkeerde Turks-islamitische leider) te onthoofden.

Zo rolt deugvolk. Als u ‘dobberneger’ zegt bent u een fascist en moet u kapot maar als een dictatoriale Ebru Umar-opsluiter, die dankzij de perverse EU een hele dikke vinger in de pap van de vluchtelingenproblematiek heeft, propaganda wil spuien dan is Goed Volk nooit te beroerd even weg te kijken.

Morgen een opiniepaginaatje met ISIS-leiders of mensensmokkelaars in het Britse D66-clubblad? Stukje kwalitietsopinie van Gouden Dageraad? Comment is freetje van Nigel Farage anders?

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.