ThePostOnline

Policorwatch – Juf van hyperelitair Barlaeusgymnasium deug-indoctrineert over Wilhelmus

18-08-2017 17:05

Zo mekkert juf Merel Meijer over ‘mogelijk’ plagiaat van de melodie van ons Volkslied, en noemt zij de Geuzen terroristen, ‘vanuit ander perspectief’, volgens haarzelve. Sja. Vanuit een ‘ander perspectief’ zijn verzetsstrijders en ANC-activisten ook terroristen he?

Vanuit een ander perspectief kun je diezelfde Geuzen zien als terroristen, die kerken vernielden en gewelddadig ter land en ter zee een coup probeerden te plegen, en daarbij ook geweld tegen de lokale bevolking niet schuwden.

TeR land, juf Meijer? Really? Tsssskk… Loop even langs bij de sectie Klassieke Talen voor een lesje naamvallen. Verder is juf Merel uitermate minachtend over het militaire bedrijf. Juf Merel snapt kennelijk niet dat het aan vele, vele, VELE liters soldatenbloed te danken is dat zij in alle rust en vrede toekomstige bestuurders, dokters, advocaten en creatiefjes mag hersenspoelen.

Juf Meijer begrijpt kennelijk ook niet dat haar afkeer van een beetje gezond patriottisme op scholen, gesymboliseerd door het leren van Het Wilhelmus, nog verder ondermijnt waar Nederland ooit voor stond. Ze leert kinderen om Nederland niet meer de moeite waard te vinden.

Den Vaderland getrouwe, blijf ik tot in den dood, daar worden kinderen, en Nederland, niet slechter van.