TPOok!

 
ThePostOnline

Altijd bereikbaar, altijd internet, altijd je werk doen met Tele2 Unlimited Mobiel

Tags: ,

Altijd op de hoogte willen blijven betekent ook altijd en overal verbonden zijn. En anderen kunnen bereiken, zonder limieten of rare verrassingen. Wakker zijn wanneer anderen slapen, en daarna nog verder. Dat kan met Unlimited Mobiel Zakelijk waarmee je altijd kunt bellen, sms’en en nog belangrijker: altijd online bent met onbeperkt data. Want laten we eerlijk zijn: daar gaat het natuurlijk om. Bekijk snel deze unieke kans.

Die aanbieding is speciaal voor kleine ondernemers en zzp’ers. Je wilt namelijk altijd zaken kunnen doen, in de trein, in de coffeecorner en op je flexplek. Voor één vast laag maandbedrag zorg je er voor dat je door kunt gaan waar anderen moeten stoppen. Zo blijf je op de hoogte, praat je mee met de laatste discussies, en sta je altijd klaar voor je klanten en partners.

Als anderen stoppen werk jij door

Wij snappen hoe je werkt. Niet voor niets lees je graag nieuws en opinie over de dingen waar anderen een blad voor de mond nemen. Als anderen klaar zijn, werk je door. En dat is niet altijd even makkelijk. Met Tele2 Unlimited Mobiel hoef je je geen zorgen meer te maken dat je stilvalt. Overal op de hoogte, altijd bereikbaar en altijd schandalig snel mobiel internet voor een vaste lage prijs. Lees meer over deze handige aanbieding en help jezelf direct verder.

Wakker blijven en je bedrijf in één klap omtoveren naar een always online organisatie kan bij Tele2 voor een genadeloos lage prijs: van €20,66 per maand. (Ex BTW) Je leest er meer over op de site van Unlimited Mobiel. Neem vandaag contact op en begin met de nieuw stap in effectief werken, het is eenvoudig geregeld en Tele2 helpt je graag op weg.

De aanbieding is simpel: altijd en overal bereikbaar voor je klanten, voor een vast laag bedrag, altijd online. Zo eenvoudig is het, en voor zakelijke klanten is het zelfs nog handiger. Bij Tele2 Unlimited Mobiel kun je een vast zakelijk nummer direct koppelen aan je mobiele telefoon. Je blijft dan op dat nummer ook altijd bereikbaar. Nooit meer vast zitten bij die telefoon voor dat ene belletje, maar door kunnen werken waar je maar wilt.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.