Doneer aan TPO
 

NPO-kijkers vinden nagesynchroniseerde serie massaal stom

En weer een emmertje belastinggeld door de plee getrokken

Door: , 12:50, 08 augustus 2018

En weer een emmertje belastinggeld door de plee getrokken

De Duitse serie Bad Banks met Barry Atsma blijft kijkers verliezen. Naar de derde aflevering keken dinsdagavond via staatstelevisiekanaal NPO 1 nog maar 264.000 mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De serie, die wordt nagesynchroniseerd, valt daarmee zelfs buiten de Top 25 van best bekeken programma’s.

De première van Bad Banks trok twee weken geleden nog 525.000 kijkers, gevolgd door 426.000 vorige week. De gesubsidieerde NPO experimenteert voor het eerst met een nagesynchroniseerde serie. Bij succes krijgt het mogelijk een vervolg, maar dat lijkt er niet in te zitten met de huidige cijfers. Op sociale media uitten de afgelopen weken al veel kijkers hun ongenoegen over de opnieuw ingesproken teksten.

Het best bekeken gesubsidieerde programma dinsdag was opnieuw De slimste mens. De quiz trok iets meer dan een miljoen kijkers, en was daarmee naast het NOS Staatsournaal van 20.00 uur het enige programma dat het miljoen overschreed.

Anp

Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace