Buitenland

Van MSM mag u niet weten dat man die 11 kinderen trainde voor school shootings moslim is

09-08-2018 14:13

Weet u nog? Siraj Wahhaj woonde met tenminste elf kinderen in een soort van compound in de woestijn van New Mexico en nadat hij was opgepakt omdat die kinderen er wel erg verwaarloosd uitzagen bleek de compound een militair trainingskamp te zijn waar de kinderen werden opgeleid tot school shooters.

Ook bleek dat Siraj Wahhaj een radicale islamiet is. En dat hij de zoon is van  Siraj Wahhaj senior, die op zijn beurt niet alleen imam is maar ook de leider van een invloedrijke Amerikaanse moslimorganisatie, The Muslim Alliance in North America. En deze imam kwam vlak na de mislukte bomaanslag op het WTC in 1993 al in beeld bij de veiligheidsdiensten omdat hij mogelijk betrokken zou zijn bij deze poging tot terreur.

Dit weet u allemaal omdat Amerikaanse media, en de Daily Mail, dat brachten en wij dat dus ook weer brachten (want zo zijn wij, wij wél). Het staat gewoon in Wikipedia en de doorgaans toch niet perse heel rechtse of politiek incorrecte Amerikaanse nieuwszender CBS bracht het ook. Het staat zelfs in de kop van één van hun artikelen over deze zaak.

Maar in Nederland mag de nieuwsconsument dus NIET weten dat het gaat om een radicale moslim met een onder Amerikaanse moslims invloedrijke, beruchte vader. De Nederlandse MSM vinden het kennelijk totaal niet relevant dat de man die kleine kinderen in een compound trainde voor massamoorden een islamitische exremist is. En het is kennelijk ook niet relevant dat de vader van die man nogal invloedrijk is binnen de Amerikaanse moslimwereld. Alsof je wel meldt dat er een vliegtuig is gecrasht maar verzwijgt dat het vliegtuig is neergeschoten met een luchtdoelraket.

Siraj Wahhaj sr.: ‘Ik hoop dat alle Amerikanen op een dag moslim worden. CIA en FBI zijn de echte terroristen.’

Kijk maar: volgens het ANP is er weinig meer aan de hand dan dat er ‘een duo is opgepakt’. Bij de NOS kun je uren zoeken naar de woorden ‘moslim’ of ‘islam’, net als bij RTL Nieuws. Laat staan dat je te weten komt wat de invloedrijke vader van de opgepakte moslimextremist allemaal op zijn kerfstok heeft. Zo zei deze invloedrijke imam in 2009 dat hij hoopte ‘dat alle Amerikanen op een dag moslim worden’ en dat ‘de CIA en FBI de echte terroristen zijn’.

Dit is nou precies de reden waarom een vrij, écht vrij, internet van levensbelang is. En waarom alternatieve media zoveel succes hebben. En waarom u, onder andere, TPO leest. En waarom u steeds minder vertrouwen heeft in main stream media. Terecht.

En waarschijnlijk ook waarom de EU zo graag wil dat al deze écht vrije alternatieve media ophouden met bestaan.

Trap er niet in. Blijf zelf denken. Omdat je gewoon recht hebt op de feiten. Alle feiten.


Bron: Google Nieuws.