Doneer aan TPO
 

Hypocrisiewatch: grootse volksvijandelijke krant noemt zichzelf doodleuk ‘niemands vijand’

Fortuyn exit, Geenstijl kapot, Russen en Baudet zijn satan, Omtzigt moet stuk, maar 'niemands vijand' hoor!

Door: , 12:21, 16 augustus 2018

Fortuyn exit, Geenstijl kapot, Russen en Baudet zijn satan, Omtzigt moet stuk, maar 'niemands vijand' hoor!

Als er één oud mediaal medium is in Nederland waar ze er dagelijks alles aan doen om de maatschappij in tweeën te delen, te polariseren, haat te zaaien, hele groepen in de samenleving weg te zetten als ‘fout’, te demoniseren en op te roepen adverteerders lastig te vallen van onwelgevallige media dan is het wel NRC Handelsblad.

In NRC Handelsblad is werkelijk niets objectief, maar per definitie ideologisch geladen. Bij NRC Handelsblad staat alles in het teken van één ideologie en één ideologische agenda die moet worden gepusht. NRC Handelsblad is openlijk pro-EU, anti-Rusland, anti-Poetin en anti-populistisch. Daar is helemaal niets objectiefs aan, laat staan dat het ooit ‘niemands vijand’ zou kunnen zijn.

Bij NRC Handelsblad is zelfs Elvis Presley een ‘racist’. Hoeveel voorbeelden wil je nog hebben?

NRC Handelsblad is de vijand van het populisme, van het realisme, van Pim Fortuyn en zijn erfgenamen, van Geert Wilders en zijn kiezers, van Thierry Baudet en zijn kiezers, van Geenstijl.nl en hun lezers. Dat zijn miljoenen mensen, deelnemers aan de samenleving, die door NRC (‘niemands vijand’) dagelijks worden weggezet, afgezeken, uitgekotst, gekleineerd, ondergescheten, gemarginaliseerd en gestigmatiseerd. Miljoenen burgers in de Nederlandse samenleving kunnen elke dag weer, al is het maar dankzij een laf anoniem ‘hoofdredactioneel commentaar’, rekenen op pure karaktermoord. Alleen maar omdat ze volgens NRC Handelsblad de ‘foute’ mening hebben.

Het is daarmee bewezen: NRC Handelsblad is een vijand van het volk.

NRC Handelsblad is de krant van Wilmer Heck, een geradicaliseerde moralistisch activist die zichzelf schaamteloos ‘journalist’ noemt, maar aan één paar jaar oude tweet al genoeg heeft om een politicus met ‘de verkeerde ideologie’ te besmeuren, belasteren en te criminaliseren. Karaktermoord als journalistiek genre accepteren en dan roepen dat je niemands vijand bent. Ironie is duidelijk ook morsdood bij NRC Handelsblad.

Bij NRC Handelsblad bestaat Israël slechts als ‘foute onderdrukker’ en wonen er in heel Palestina nul terroristen, maar uitsluitend ‘verzetsstrijders’ en ‘door Israël onderdrukte slachtoffers’.

Eerst was het Pim Fortuyn die kapot moest van NRC, nu is het weer Geenstijl.nl waar Volkert zijn loop op mag gaan richten. ‘Maar we zijn niemands vijand hoor!’. Alle schaamte voorbij.

Peter Vandermeersch, jij kale nepprofessor hypocriete klootzak.

Was ik een blank, links, bejaard anoniem NRC-hoofdredactielid geweest dan had ik hier nu geschreven dat we ons in dit land de hypocriete media van ons lijf wensen te houden. Maar dat doe ik niet. Ik niét. We weten immers allemaal wat zo’n oproep teweeg kan brengen. Dus moet ik daar mijn verantwoordelijkheid nemen.

Ik wél.

 

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace