Doneer aan TPO
 

TPO Podcast en Roderick Veelo genomineerd voor Online Radio Award

Beste Podcast en Beste Presentator

Door: , 12:59, 16 augustus 2018

Beste Podcast en Beste Presentator

Radio-dj Michiel Veenstra en Formule 1-commentator Olav Mol kunnen een prijs winnen voor het werk dat zij ernaast doen. Ze zijn genomineerd voor een Online Radio Award, een prijs voor makers van internet-radio en podcasts.

Mol is te horen op Grand Prix Radio, Michiel Veenstra heeft een podcast over Disney, D-Tales genaamd. Ze zijn kanshebber in de categorie beste presentator. Hun concurrenten zijn Roderick Veelo (TPOdcast), Rick van Velthuysen (Traffic Radio) en Dinja Pannenbakker (KX Radio).

TPOdCast, Kein Geloel, D-Tales, Gamer.nl en Pitstop zijn genomineerd in de categorie beste podcast. De award voor beste onlinestation kan gaan naar Soulshow Radio, Grand Prix Radio, Olympia Radio, KX Radio en XM Radio.

De namen van de genomineerden zijn donderdag bekendgemaakt bij Jeroen van Inkels programma Je Dag is Goed op NPO Radio 5. De winnaars worden op 4 september bekendgemaakt in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. In de jury zitten onder meer Adam Curry, Erik de Zwart en Isabelle Brinkman.

Anp

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace