Doneer aan TPO
 

Dit nieuwe boek van Thilo Sarrazin moet volgens Joshua Livestro worden verboden

Titel: 'Feindliche Übernahme: Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht'

Door: , 13:20, 30 augustus 2018
Thilo Sarrazin. John MACDOUGALL/AFP

Titel: 'Feindliche Übernahme: Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht'

Artikel begint na plaatje.

Vijandelijke overname: Hoe de islam vooruitgang verhindert en de samenleving bedreigt

“De achterlijkheid van de islamitische wereld, het integratiefalen van de moslims in Duitsland en Europa en de onderdrukking van moslimvrouwen zijn een consequentie van de culturele imprint van islam. Dit toont Thilo Sarrazin aan in zijn nieuwe bestseller.

Duitsland moet deze feiten onder ogen zien nu het aandeel moslims in Duitsland en Europa blijft groeien als een resultaat van immigratie en aanhoudende hoge geboortecijfers. Als deze trend zich doorzet zijn moslims op weg naar een meerderheid. Onze cultuur en maatschappij kan alleen worden beschermd door verdere immigratie van moslims tegen te gaan en door het daadkrachtig promoten van integratie bij moslims die reeds bij ons wonen.

Alle pogingen om islam te hervormen zijn mislukt. Er is geen enkel land in de wereld waar moslims in de meerderheid zijn waar tegelijk sprake is van vrijheid van godsdienst en een functionerende democratie. Integendeel, de islamitischer wereld als geheel gaat gebukt onder een explosieve bevolkingsgroei en het islamitisch fanatisme blijft constant groeien.

Thilo Sarrazin trekt een rode lijn van teksten in de Koran naar de overtuigingen die leven bij moslims, van daar naar de problemen in islamitische staten en gemeenschappen, om uiteindelijk uit te komen bij de opstelling en het gedrag van moslims in de immigratiemaatschappijen van het Westen.”

KOOP HET NU, VOORDAT HET IS VERBODEN! (Klik plaatje).

Thillo Sarazzin

 

Of koop één van de andere boeken van Thilo Sarrazin.

 
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace