Buitenland

15 gewapende Syriërs roepen ‘Allah akbar, jullie gaan er aan’, bestormen Duitse nachtclub

31-08-2018 23:08

“Nounounou TPO, had die kop niet ietsjes genuanceerder gekund?”.
Nee. Want het waren dus minstens(!) vijftien Arabieren, ze spraken Arabisch en zagen er Midden-Oosters uit en zometeen gaat blijken dat het Syriërs waren, die in het Duitse Frankfurt Club Frosch aanvielen. Is alweer paar dagen geleden maar aangezien dit, om u welbekende redenen, niet in de main stream media komt duurde het even voordat wij het ook wisten. (Inmiddels sijpelt het zo zoetjes aan eindelijk ook de Duitse MSM binnen, maar wij vermoeden zomaar dat de ARD het niet gaat brengen.)

Maargoed, het is dus allemaal waar, de club-eigenaar zelf heeft het namelijk verteld tijdens een radio-uitzending van een radiostation in Frankfurt. En daar hebben ze dus zelfs een geluidsfragment waarin je de daders ‘Allah akbar’ hoort schreeuwen. Bovendien, de polizei en het Duitse OM bevestigen het ook. Waarder wordt het niet.

Verhaal is simpel: twee Syrische ‘jongeren’ waren in de nachtclub om aldaar mensen ernstig lastig te vallen. Werden er uitgezet, riepen ‘Wij zijn Arabieren, jullie gaan er allemaal aan’, kwamen even later terug met veel. Inclusief messen, slagwapens, ‘Allah akbar’-geschreeuw en dreigementen als ‘we steken jullie allemaal neer’. Er werden stenen gegooid naar de club, onschuldige bezoekers werden gestenigd, mensen werden geslagen, en volgens de clubeigenaar was het niets anders dan een warzone. “Een van de Syriërs probeerde via de kapotgeslagen deur om de clubeigenaar neer te steken”, aldus de openbaar aanklager in de Berliner Morgenpost.

En het gaat dus, bevestigd door de polizei, om Syrische vluchtelingen.

(Lees vooral even zelf in de Berliner Morgenpost hoe één van de clubbezoekers met wie de Syriërs ruzie kregen de volgende avond twee van de haatsyriërs tegenkwam, samen met acht andere Syriërs, en vervolgens in elkaar werd getrapt door de Syriërs.)

De inmiddels door de politie aangehouden Syriërs (begin 20) zijn, zoals gezegd, ‘bekenden van de politie’. Zo heeft één van hen eerder deze maand iemand ‘in elkaar geslagen met een honkbalknuppel’.

Hieronder het hele interview met de clubeigenaar bij Radio 98.0 pure FM Frankfurt (in het Duits). (Note: de eigenaar klaagt dus over de politie die niet kwam maar dat heeft hij later weer ingetrokken.)