Doneer aan TPO
 

Briefje van het TPO-management aan al die mensen met ‘humor’ en andere kinders

HAHAHA! Supergrappig! Wat leuk!

Door: , 14:29, 31 augustus 2018

HAHAHA! Supergrappig! Wat leuk!

Beste TPO-lezers met ‘humor’ en overige kinders,

Wat fijn dat ook jullie onze donatieknop hebben weten te vinden! Wij zeggen hier op de redactieburelen altijd: ‘Wat fijn dat de TPO-lezers met humor en overige kinders ook de donatieknop hebben weten vinden!’.

Wij snappen natuurlijk best dat het voor mensen met humor, en overige kinders, geen makkie is al dat humoristische talent te beheersen. Dus het is wat ons betreft geen enkel probleem als jullie allemaal, elke dag, steeds maar weer, er van overtuigd zijn echt ontzettend origineel te zijn en met een unieke grap te komen door in het donatieveld een bedrag van honderdduizenden of miljoenen euro’s in te vullen.

Supergrappig! Want als je ergens iets kunt invullen moet je ook wat invullen natuurlijk, en wat is er grappiger dan enorme bedragen invullen die je toch niet hebt?

Dus: HAHAHA! Wat leuk!

Zucht.

Echter, het is niet origineel. Ook niet soms wel of een heel klein beetje. Het is zelfs extreem cliché. Wist jij, TPO’er met humor en overige kinders, dat jij beslist niet de enige bent die denkt dat het supergrappig is om enorme bedragen in te vullen in het donatieveld? Om den dooie drommel niet, jij schuinsmarcherende doerak! Je bent echt verre van de enige. We durven eigenlijk wel te zeggen dat je met deze ‘grap’ Heel Erg Standaard bent. Extreem standaard. Eigenlijk is er elke dag wel een TPO’er met humor of kind die meent origineel grappig te zijn door een enorm bedrag in te vullen in het donatieveld.

Kijk maar, dit zijn gewoon even wat recente voorbeelden, van de afgelopen twee maanden:

En bedenk je dan dat dit elke maand zo gaat. Al jaren. Is het dan nog origineel? Ben je dan nog leuk? Heb je dan nog humor? Nee hè?

Nee. Eigenlijk ben je nu iemand die voor lul staat, helemaal geen humor heeft en niet in staat is zelf een leuke grap te bedenken. Balen man!

Niet dat het uitmaakt verder, wij hebben er geen last van omdat het systeem als vanzelf alle niet doneerbare bedragen er weer uitfiltert in het overzicht, maar we willen wel graag zo transparant zijn dat we ook alle donatietrollen de eer geven die ze verdienen. Het zou wat dat betreft mooi zijn als jullie volgende keer jullie namen erbij zetten, dan kan straks echt iedereen zien wie precies wanneer zo origineel en grappig was, tegelijk samen met nog duizenden al even originele en grappige TPO’ers en kinders.

Tot zover. Nu weer zoet met de Lego spelen hoor!

Groetjes van het management.

P.S. ook het invullen van 0,001 euro of 3 cent en dat soort bedragen is zinloos. Alle bedragen onder de 5 euro worden automatisch gefilterd en niet weg- of afgeschreven. Het is maar dat je het weet, scheelt je toch weer anderhalve minuut aan ‘grappig zijn’ voortaan.

P.P.S. had u al gedoneerd? Alle bedragen boven de vijf euro (dit om te voorkomen dat mensen telkens 0,001 euro of 3 cent overmaken om hun ‘kritiek’ op een auteur over te brengen) zijn welkom! Tot 50.000 euro worden ze geaccepteerd (dit om te voorkomen dat mensen enorme bedragen gaan overmaken want de kans dat iemand die zegt 274.825.200.040.00,29 euro te willen doneren dat ook echt gaat doen is meestal klein).

Tags:
 
ingezonden mededeling

Automatische handinzeepmachine op batterijen

Net als in het restaurant. Nooit meer zeep beetpakken, gewoon je hand onder het pompje houden. De prijs is nu maar 9.95 euro as je 'm vandaag koopt. Deze deal loopt tot as. do.

 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace