Doneer aan TPO
 

Max Verstappen vijfde in de Grote Prijs van Italië #ItalianGP #F1

Als derde over de streep maar kreeg tijdstraf

Door: , 14:41, 02 september 2018

Als derde over de streep maar kreeg tijdstraf

Max Verstappen reed in de Grote Prijs van Italië als derde over de finish, maar hij werd tot zijn grote ongenoegen als vijfde geklasseerd. Dat was het gevolg van een tijdstraf van vijf seconden die de Limburgse Formule 1-coureur van Red Bull in de slotfase van de Formule 1-race op het snelle circuit van Monza kreeg voor een kleine touché met de Mercedes van de Fin Valtteri Bottas.

Lewis Hamilton won de race, die lang in handen leek van Kimi Räikkönen van Ferrari. De Fin legde het in de slotfase af tegen de snellere Mercedes van Hamilton, die verder uitliep op zijn grote rivaal Sebastian Vettel in het kampioenschap. De Duitser was na een spin in de eerste ronde veroordeeld tot een inhaalrace, die eindigde op de vierde plaats.

Voor de tienduizenden Italiaanse racefans was de zege van de Brit een domper. Ferrari wacht al sinds 2010 op een nieuwe overwinning op het thuiscircuit.

Tweets: @AutobahnEU

 
ingezonden mededeling

Gratis product om je verslaafd te krijgen

Hallo, wij van Dealert.nl zijn dolblij met onze monsteradvertentiedeal met TPO! Daarom een gratis creditcardtool voor alle TPO-lezers! Hier!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace