Doneer aan TPO
 

Twitter censureert Alex Jones, nu echt

'Schending gebruikersvoorwaarden'

Door: , 23:36, 06 september 2018

'Schending gebruikersvoorwaarden'

Alex Jones, de man achter de beruchte samenzweringssite InfoWars, is niet meer welkom op berichtensite Twitter en streamingdienst Periscope. Het internetbedrijf meldt dat de accounts van Jones en Infowars permanent zijn geschorst. Dat besluit hangt samen met overtredingen van de gedragscode.

Twitter legde Jones en Infowars vorige maand al een tijdelijke schorsing op. Twitter-topman Jack Dorsey zei eerder nog Jones niet zomaar te willen verbannen van de berichtendienst. Hij stelde destijds dat journalisten moeten laten zien dat de uitspraken van Jones niet kloppen.

Jones moest eerder ook al vertrekken van YouTube, Facebook, Spotify, Apple, Pinterest en Vimeo. Hij zegt onder meer dat de terreuraanslagen van 11 september 2001 en schietpartijen op scholen in scène zijn gezet door de regering. Zijn volgelingen hebben de ouders van doodgeschoten kinderen gestalkt.

Anp

Lees ook: Must see video: Alex Jones vs. Sen. Marco Rubio.

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace