Doneer aan TPO
 

Verkeersterreur bij bruiloftsstoet in Bergen op Zoom, 100 automobilisten misdragen zich

Politie probeerde tüterende stoet af te remmen, 1 arrestatie verricht

Door: , 12:53, 09 september 2018

Politie probeerde tüterende stoet af te remmen, 1 arrestatie verricht

Een bruiloftsstoet van zo’n 100 auto’s heeft in Bergen op Zoom gezorgd voor ware verkeersterreur. Omroep Brabant schrijft:

Getuigen meldden dat zij werden afgesneden, auto’s remden abrupt terwijl daar geen noodzaak voor was, er ontstonden bijna-aanrijdingen met voetgangers, fietsers werden gehinderd, automobilisten werden opzij gedrukt en wegen werden geblokkeerd.

Daarna bereikten de bruiloftsgasten de A58, waar het wangedrag verder ging. De politie kreeg meldingen binnen over zeer gevaarlijke situaties zoals plotseling remmen en inhalen over de vluchtstrook. Daarop besloot de politie om met zwaailichten en sirenes voor de horde uit te rijden en zo het tempo omlaag te brengen. Dat leek enigszins te werken, tot een man met 200 kilometer per uur er vandoor ging.

Hij is aangehouden, zowel zijn rijbewijs als de auto zijn in beslag genomen. De auto bleek van een verhuurbedrijf, wat er met de wagen gaat gebeuren is nog onduidelijk.

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace