Binnenland

Kapotgetrapt door tuig op straat, vervolgens op Facebook worden gesloopt door moralisten

11-09-2018 20:46

Update: plek des onheils is inderdaad Postjesweg, Amsterdam.

Lees eerst dit ontluisterende verhaal van een mevrouw die, waarschijnlijk in Amsterdam (duh…), kapot wordt getrapt door een agressief type met getinte huidskleur. Ook een andere vrouw die foto’s maakt werd in elkaar geslagen, aldus het slachtoffer zelf op Facebook.

Lees vervolgens onderstaande voor u van Facebook geknipte reacties (slechts een kleine selectie). Reacties van mensen die vinden dat ‘het vast allemaal is verzonnen’ omdat ze ‘een raciste is’ en van mensen die vinden dat ‘alle Nederlanders pedo zijn’, ofzoiets. Veel van die reacties worden geplaatst door mensen met een exotische naam met trema’s en streepjes, maar evenveel door mensen met een oerhollandsche naam als Kim, Jaap of Isabella.

Waaruit maar weer mag blijken: in Nederland anno 2018, het multiculturele land van geweldsplegers uit patriarchale cultuur en moffenhoerenkaalscheerders uit het na-oorlogse verzet, is ‘discriminatie’ nog altijd vele malen erger dan gewoon zomaar op straat midden op de dag twee vrouwen in elkaar trappen.