Doneer aan TPO
 

Nieuwe directie voor BNNVARA: wordt dit eindelijk het ontslag voor Francisco #metoo Van Jole?

'Juist nu zijn tijden voor geluid van BNNVARA, omroep met sociaal, maatschappelijk profiel' - (Hoe past Joop.nl daar in?)

Door: , 11:19, 11 september 2018

'Juist nu zijn tijden voor geluid van BNNVARA, omroep met sociaal, maatschappelijk profiel' - (Hoe past Joop.nl daar in?)

BNNVARA heeft per 1 november een nieuwe directie. Karin van Gilst gaat aan de slag als algemeen directeur. Ze wordt bijgestaan door directeur content, Gert-Jan Hox. De ledenraad van de omroep heeft unaniem ingestemd met de voordracht van de Raad van Toezicht.

Van Gilst (1964) was eerder zakelijk directeur van het Stedelijk Museum in Amsterdam en directeur van Weekbladpersmedia (onder meer Vrij Nederland, Opzij en Happinez). Ook werkte ze bij Wolters Kluwer, VNU en Sanoma. Ze begon haar loopbaan als journalist en was hoofdredacteur van Intermediair. “Juist nu zijn het tijden voor het geluid van BNNVARA, de omroep met een sociaal, maatschappelijk profiel”, zegt Van Gilst. “Scherp, actueel en inhoudelijk ijzersterk. Ik verheug me erop om daar op strategisch niveau verder invulling aan te geven.”

Hox (1964) werkt sinds 2015 als senior vicepresident bij Talpa Global. Eerder richtte hij productiebedrijf De Haaien op en was hij hoofd televisie bij René Stokvis Producties.

Anp

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace