Doneer aan TPO
 

Volstrekt onbeluisterde NPO-staatsradiozender 3FM komt dit jaar weer met Serious Request

Ondanks debacle vorig jaar, want leren van fouten en kritiek bestaat gewoon niet in middelmatig subsidieland

Door: , 19:04, 12 september 2018
Premier Mark Rutte (VVD) naast een 3FM-dj die inmiddels het zinkende schip heeft verlaten, tijdens een Serious Request-actie in 2016. ANP.

Ondanks debacle vorig jaar, want leren van fouten en kritiek bestaat gewoon niet in middelmatig subsidieland

De 3FM-actie Serious Request keert terug in december voor een vijftiende editie. Dat heeft een woordvoerder van NPO woensdag gemeld. De details van de komende actie volgen nog deze maand.

Eerder dit jaar maakte zender 3FM bekend zich te ‘beraden’ op de toekomst van het Glazen Huis waar in de week voor kerst drie dj’s worden opgesloten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. In tegenstelling tot voorgaande jaren werd ook de locatie van het huis niet ruim van tevoren bekendgemaakt.

Er waren zelfs geruchten dat 3FM helemaal niet verder zou willen met de actie. Maar dat is zeker niet het geval, meldt de NPO.

De eindstand vorig jaar kwam op kerstavond uit op ruim 5 miljoen euro. De opbrengst laat de laatste jaren een dalende lijn zien.

Ook de luistercijfers van staatsradiozender 3FM laat de laatste jaren een dalende lijn zien. Vrijwel alles van de NPO laat de laatste jaren een dalende lijn zien, behalve de subsidie, dat dan weer niet.

Anp

 
ingezonden mededeling

Vandaag op dealert.nl

Deze tuinopberkkist is groot! En nu maar 39 euri. Ruim de tuinrommel van afgelopen zomer nu maar eens op. Deze deal staat hierrr live!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace